Tjenester

Selvmøte en-til-en (individual terapi)

Terapeut og klient jobber sammen en-til-en, jeg tilbyr dette kun digitalt (zoom). Du vil få en grundig gjennomgang av den digitale plattformen slik at dette føles trygt for alle parter.


Traumeterapi kan hjelpe deg til å forstå dine sår i sjelen, hvorfor du gjør som du gjør, og synliggjøre hva som er dine triggere. Traumeterapi gir innsikt i veien ut av sår etter krenkelse og traumatisering.

Pris varierer, avhenger av varighet/antall deltakere/konsept

Parterapi (selvmøte med par)

Hvordan kan vi ha et kjærlig og varig parforhold uten å føle at vi har endt opp med feil partner?

Det er lett å bli trigget av egen partner i et parforhold, og det er ikke alltid at ens reaksjoner handler om partneren eller situasjonen der og da. Når det oppstår konflikter er det lett å gå i forsvar og reagere som et barn. Dette blir et destruktivt reaksjonsmønster og forverrer situasjonen. Våre gamle mønster og traumatiseringer påvirker oss bevisst og ubevisst, de trigges i møte med partneren og overføres til han/henne.

For mer info, se gjerne under fagstoff/videoer: Healty relationship, part 1 & 2.

Pris varierer, avhenger av varighet/antall deltakere/konsept

IoPT traumeterapi i gruppe (digitalt/fysisk)

Terapeut og klient jobber sammen ved hjelp av resonansgivere i gruppe. Du vil få en grundig gjennomgang av den digitale plattformen (zoom) slik at dette føles trygt for alle parter. Digital gruppe gjennomføres sammen med kollega og IoPT traumeterapeut Tine Krøner.

Å jobbe i en gruppe virker støttende og hjelper deg videre i egen prosess. Erfaring viser at vi har mange av de samme utfordringene som mennesker. Fysisk gruppe gjennomføres på Dønna/ omegn.

Pris varierer, avhenger av varighet/antall deltakere/konsept

Veiledning til ledere og ansatte (veiledningsprosesser knyttet til arbeidslivet)

Opplever du støy og konflikter på arbeidsplassen?
Sitter du med en følelse av å ikke bli møtt?
Føler du deg misforstått?

Gjennom å jobbe med deg selv vil du oppnå økt forståelse for hva som skjer. Du blir i stand til å møte deg selv og dine kollegaer på en mer hensiktsmessig måte.

Terapeut og leder/ kollegaer jobber sammen, en-til-en eller i gruppe, dette tilpasses ut fra den enkeltes ønske.

Pris varierer, avhenger av varighet/antall deltakere/konsept

Q&A med Marta & Veronica (digitalt på zoom)

Q&A er en anledning til deg som praktiserer som traumeterapeut IoPT og for IoPT studenter til å kunne stille spørsmål til Marta Torsheim (leder av Institutt for traumearbeid). Tema kan omhandle erfaringer og observasjoner fra din jobbhverdag, IoPT teori og metode eller det du måtte ønske å lære mer om. I første omgang satser vi på 4 årlige runder. Q&A er et fora hvor du kan stille dine spørsmål og lære av andres spørsmål. For mer info og påmelding: https://www.iopt.no/qa-med-marta-og-veronica/

Enkelttimer: 250.-

Til Ettertanke

Som terapeuter erfarer vi ofte at mødre ringer og er bekymret for sine barn og ungdommer som strever i hverdagen. Mor og barn er tett knyttet til hverandre. Det er viktig at du som mor vet at du kan jobbe med deg selv og dine traumer, og slik forløse det barnet står i.