IoPT Traumeterapeut Veronica Skredlund

«Worrying doesn’t take away tomorrows troubles, it takes away todays peace.»

Om meg

Jeg har et dypt personlig engasjement i å formidle kunnskap om traumer, årsaker til traumer og konsekvenser av traumer. Jeg ønsker å belyse hvordan menneskets psykiske helse har klare sammenhenger med vår fysiske helse. Hvis hver og en kan løse sine utfordringer i seg selv, istedenfor å forsøke å løse de der ute tror jeg verden hadde blitt et bedre sted. Gjennom IoPT har jeg kommet i kontakt med hvordan jeg kan leve og ikke bare overleve.

Jeg tilbyr IoPT traumebehandling digitalt via zoom, og du er varmt velkommen til å ta kontakt.

Forskning viser at den viktigste nøkkelen for å lykkes i terapi er en god kjemi mellom klient og terapeut. Et første møte er alltid en utveksling og deling der jeg lytter til deg både som medmenneske og som fagperson. Etter denne første timen får du kjenne etter om det føles riktig for deg å fortsette samarbeidet.

Min Utdanning

  • IoPT Traumeterapeut, Norsk institutt for traumearbeid, 2019-2022
  • Gestaltterapeut, Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, 2006-2010
  • Pedagogisk veiledning med vekt på relasjonsutvikling, Høyskolen i Tromsø, 2003-2004
  • Førskolelærer, Dronning Mauds Minne, Trondheim, 2000-2003
  • Diverse kurs innen psykisk helse, konflikthåndtering i arbeidslivet, hms i arbeidslivet, parterapi, leder utvikling og kommunikasjon.

Min arbeidserfaring

  • Psykoterapeut (siden 2011) og traumeterapeut i egen praksis.
  • Pedagogisk leder og styrer i diverse barnehager
  • Prosjektleder, "Ungdom i vekst", NAV
  • Bedriftshelsetjeneste
  • Diverse pedagogisk arbeid

Jeg har mye erfaring som kurs og foredragsholder for enkeltpersoner, grupper og i bedrifter eksternt og internt. I samarbeid med deg/dere kan jeg lage individuelle opplegg for den enkelte og for bedrifter.

Jeg er medlem av

Som medlem er jeg underlagt etiske og faglige retningslinjer. Det er spesifikke krav til faglig veiledning og oppdatering for å kunne opprettholde medlemskapene. I tillegg vil jeg spesifisere at jeg har taushetsplikt.

Kontaktinformasjon

icon for veronica.skredlund@gmail.com

veronica.skredlund@gmail.com

icon for +47 97 67 39 53

+47 97 67 39 53

icon for Ole Rølvaagsvei 50, 8820 DØNNA

Ole Rølvaagsvei 50, 8820 DØNNA

Samarbeid med Tine Krøner

Jeg samarbeider med Tine Krøner på flere prosjekter. Vi har gruppeterapi online sammen, skriver artikler og holder kurs. Det øker kompetansen vår som terapeuter og løfter kvaliteten på våre tilbud. Vi har begge jobbet som gestaltterapeuter i mange år, dette har gitt oss mye erfaring og innsikt i menneskets indre liv og hvordan vi samhandler og kontakter hverandre. Etterutdanningen som IoPT traumeterapeuter har endret vår forståelse av terapi og traumer, og vi har erfart i hvor stor grad vi ubevisst styres av traumer.